MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

Nieuwe website online: www.vanderkooijct.nl

www.vanderkooijct.nl

Van der Kooij Clean Technologies levert advies- en ingenieursdiensten voor bedrijven en overheid met als doel bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ons werkterrein omvat water, milieu, energie en chemie. We streven naar het zoveel mogelijk sluiten van kringlopen, om grondstoffen en energie te besparen. We zijn gespecialiseerd in de groene chemie, biobased economy en bio-energie. Meer info: www.vanderkooijct.nl.

De website wordt gehost door Mariany Hosting.

Logo ontworpen door Mariany Design

logoHet logo bestaat uit regelmatige 6-hoeken. De 6-hoek is het symbool van een stabiele chemische verbinding, die veel in de natuur voorkomt (cellulose, lignine), maar ook in de chemie (aromaten, kunststoffen), voeding (zetmeel, suiker) en als vervuiling in de bodem (teer, PAK, PCB’s).
In de 6-hoeken is de kaart van Europa te herkennen, mijn werkterrein. Milieu, water en groene chemie zijn internationale werkvelden. Vooral voor de groene chemie zullen grondstoffen en producten grensoverschrijdend zijn. De 6-kanten symboliseren een cluster. Sinds enkele jaren organiseert en profileert de groene chemie zich in clusters. In Nederland zijn dit Rotterdam, Terneuzen, Geleen/Sittard en Delfzijl. Op grotere schaal is dit bijvoorbeeld het cluster Antwerp-Rotterdam-Rijn-Ruhr. De 6-kanten vertegenwoordigen een netwerk. Van der Kooij Clean Technologies werkt in een netwerken met andere ondernemingen.

Visitekaart

Tevens ontworpen door Mariany Design: