MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

GYMWIJZER! ®

De gym-app GYMWIJZER! ® bevat korte instructie-filmpjes van activiteiten op verschillende niveaus, die zowel door individuele- als groepen leerlingen tijdens de les bekeken kunnen worden. Het bekijken kan zowel online als gedownload op het apparaat, waardoor het ook zonder internetverbinding in de zaal te gebruiken is.
VO-versies zijn in de maak.

Het team achter GYMWIJZER! ® bestaat uit Harry van der Meer (MeerGym), Mark Schutte en Pascal Mariany (Mariany Design). Pascal heeft inmiddels het team verlaten.

Vakwerkplan ‘De Lesbrieven’ als App voor iOS, Android en Windows Phone (maart 2015) 

Eerste App De Lesbrieven staat in de App store, Google Play store en Windows Phone store.
 
Een compleet vakwerkplan voor het bewegingsonderwijs in de broekzak! Dit is de Lesbrieven App! Er zijn 80 uitgewerkte lessen beschikbaar in dit uitgebreide vakwerkplan voor het bewegingsonderwijs in het basisonderwijs.

*Dit product is samengesteld door Harry van der Meer en Dennis Louter. De App is gerealiseerd door Mariany Design.

Bewust Bewegen in de Klas

De app net als het boek, Bewust Bewegen in de Klas, is zeer praktisch voor leerkrachten van het basisonderwijs, RT-ers, IB-ers, pedagogen en eigenlijk voor iedereen die met kinderen werkt. De app staat, net als het boek, vol met oefeningen om kinderen ‘uit hun hoofd’ te halen en in contact te brengen met hun gevoel.

De auteur van dit boek is Gerda Ferbeek. Alle rechten liggen bij haar.

bbidk-uitgebracht