MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

Websites door Mariany Design

Door de vrijheid van het internet is het aantal te leveren producten en diensten ongelimiteerd. Op de pagina Portfolio vind u alle websites die door Mariany Design zijn gemaakt. Hieronder vind u de overige informatie over Website ontwerp.

Website ontwerp & productie

Met een goed grafisch en technisch ontwerp is er al veel geregeld. De website wordt geproduceerd op basis van een gekozen kant en klaar grafisch ontwerp, dat daarna eventueel aangepast kan worden naar eigen wensen. Natuurlijk kan op basis van uw ideeën en ons gesprek een ontwerp vanaf de grond af opgebouwd worden. Alles kan worden opgebouwd of aangepast. Denk aan bepaalde achtergrondkleur of kleuren van menu’s. De inhoud van uw website kunt u zelf aan te leveren of wij kunnen u daarbij helpen!

Levenslange support op uw website!

Mariany Design biedt levenslange support op uw website! Ook al heeft u een CMS website bij ons besteld, waarbij u zelf de inhoud van kunt bijhouden – Wij zorgen voor support! Wat houdt dit in? Mochten er problemen zijn bij het updaten van uw website of komt er er even niet uit? U heeft dan de mogelijkheid om op deze website in te loggen en een bericht in ons speciale support forum te plaatsen! Wij zullen binnen 48 uur reageren en een oplossing aandragen!

Dynamische website – Content Management System (CMS)

De website in eigen beheer onderhouden kan met een gebruiksvriendelijk Content Management System, waarmee u zelf de website online kunt wijzigen door het toevoegen, wijzigen of verwijderen van gegevens.

Mariany Design ondersteunt alle mogelijke CMS websites die er zijn. Daarbij kunt u denken aan WordPress, Joomla, e107, Blogger, DotNetNuke, Conrete5, Drupal, ZenCart en Prestashop. Voor ieder systeem kan de layout op maat worden gemaakt en is zeer snel op te leveren!

De mogelijkheden van een gemiddeld CMS op een rijtje:
– Ledensysteem
– Forumsysteem
– Winkelwagensysteem
– Nieuwssysteem
– Blogsysteem
– et cetera.

Het is bijvoorbeeld mogelijk met een dynamische website om de bovengenoemde mogelijkheden te combineren. Dit alles kunt u makkelijk beheren via een beheerderspaneel en met een paar muisklikken kunt u items toevoegen, aanpassen of verwijderen. Vraag eens om een demonstratie; Klik hier om contact op te nemen met Mariany Design om een afspraak te maken! Deze afspraak is vrijblijvend.

Statische website

U kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken met alleen statische inhoud. Dit houd in dat de informatie die op de website staat vrijwel nooit zal veranderen. U heeft zo helemaal geen omkijken naar onderhoud of bewerken van pagina’s. Wat staat dat staat!

Tarieven

Tarieven van Dynamische website of Statische website vindt u hier.

Aanmelden zoekmachines

Een fraaie website die weinig wordt bezocht zal vaak niet optimaal rendabel zijn. Mariany Design heeft de kennis in huis om een website bij een zoekopdracht in de top 10 te laten tonen.

Webhosting

Een website moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn. En als vast onderdeel van de exploitatiekosten van de website moet de hosting ook betaalbaar zijn. Mariany Design levert tevens een aantal aantrekkelijke webhostingpakketten! Alles onder één dak! Voor meer informatie bezoekt u www.marianyhosting.com.