MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

Pascal Mariany

Geboren in 1983 in Rotterdam en een deel van mijn jeugd doorgebracht in Luxemburg, combineer ik een rijke mix van culturele en professionele ervaringen. Mijn carrière begon in de ICT na mijn studie aan de MBO in Arnhem, waarna ik mijn passie voor onderwijs ontdekte en vervolgde met een studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Nijmegen.

Sindsdien heb ik diverse rollen bekleed binnen het onderwijs, van vakdocent bewegingsonderwijs op de Internationale Basisschool Aletta Jacobsschool tot teamleider bij Sportbedrijf Arnhem, waar ik leiding gaf aan sport- en gezondheidsinitiatieven. Deze ervaringen vormden de basis voor het ontwikkelen van GymWijzer!®, een digitaal leermiddel dat coöperatief leren in het bewegingsonderwijs ondersteunt.

Mijn carrière nam een technologische wending toen ik bij Rijn IJssel kwam als docent ICT, waar ik diepgravende ervaring opdeed in loopbaanontwikkeling en technologie-integratie. Bij het practoraat Techadoptie heb ik mijn expertise ingezet om bruggen te bouwen tussen zorg- en welzijnstechnologie en onderwijs.

Vanaf 2021 heb ik mijn vaardigheden verder uitgebouwd als docent/ontwikkelaar en leerteambegeleider bij de Hogeschool Utrecht binnen de Ad opleidingen Digitale Techniek & Media en Software Development, waar ik innovatieve leeroplossingen integreerde en mede verantwoordelijk was voor het curriculum. Sinds 2023 werk ik bij Open-ICT, een voltijd bachelor binnen HBO ICT van de Hogeschool Utrecht. Binnen deze opleiding staat het leerproces centraal met een holistische benadering.

Naast mijn onderwijsactiviteiten run ik MARIANYDESIGN en MARIANYHOSTING, bedrijven die zich richten op webdesign en hosting, waarmee ik meer dan 150 klanten ondersteun.

Ik woon in Bennekom met mijn partner Marjolein en onze twee kinderen. Mijn carrière is een getuigenis van mijn overtuiging dat onderwijs een levenslang avontuur is. Bij Onderwijs Orakel combineer ik mijn veelzijdige expertise om educatieve omgevingen te transformeren, waarbij ik altijd de nieuwste technologieën en didactische inzichten integreer.

Ontdek hoe ik met Onderwijs Orakel kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw leeromgeving op www.onderwijsorakel.nl.