MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

Een nieuw jaar, een nieuwe website voor Mariany Design!

Mariany Design bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe website! Veel informatie is overgenomen van de oude website en ouderwetse Flash onderdelen zijn vervangen met HTML5 elementen en CSS3.

Waarom Mariany Design?

Mariany Design stelt zich tot doel om zich te onderscheiden op het gebied van klantvriendelijkheid, maatwerk en prijs. Omdat elke klant verschillend is zullen wij elk project individueel benaderen. Voor elke klant wordt precies bepaald welke functies wenselijk zijn en waar geen behoefte aan is. Zo betaalt u alleen voor functies die u echt nodig heeft en maakt u geen onnodige kosten. We weten allemaal dat de webdesign markt verzadigd is! Daarom wil Mariany Design zich ook extra onderscheiden door een laag uurtarief te hanteren van slechts €45,- en zeer snel (meestal binnen twee weken) een website op te leveren! Wij leveren sinds een geringe tijd tevens Webhosting! Alles onder één dak! Zie het kopje hieronder.

Mariany Hosting

Mariany Hosting is onderdeel van Mariany Design en levert webhosting, domeinregistraties en een compleet scala aan aanverwante internetdiensten aan zowel bedrijven, instellingen als particulieren. Wanneer u een webhosting pakket bij ons huurt, dan leveren wij deze inclusief het DirectAdmin panel pakket. Hiermee kunt u zelf alle instellingen van uw webhosting pakket beheren. U krijgt tevens een gratis e-mail spamfilter en virusscanner, zodat u veilig en ongestoord gebruik kunt maken van uw webhosting pakket. Het grote voordeel is dat u en uw website ontwerp en uw webhosting onder één dak kwijt kunt. Alle diensten op één plek geeft de mogelijkheid tot snelle service en support.

Lees meer…