MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

Mariany Hosting pakt e-mail filtering aan!

openminds-gaat-een-partnership-aan-met-spamexpertsMariany Hosting heeft vorige week de uitgaande e-mail filtering van SpamExperts in gebruik genomen op alle webhosting hosting servers.

Dit betekent dat e-mails die verzonden worden vanaf een webhosting account van Mariany Hosting, eerst via servers van Mariany Hosting gecontroleerd worden op spam en virussen voordat ze definitief worden verzonden naar de geaddresseerde(n). Indien een e-mail spam is of een virus bevat, dan wordt de e-mail in quarantaine gezet en niet verzonden. De filtering moet voorkomen dat IP adressen van webhosting servers op blacklists komen te staan van spamfilters.

E-mails die verzonden worden door gebruikers op de webhosting servers worden via automatische algoritmes gefilterd op servers die in het bezit zijn van Mariany Hosting met software van SpamExperts. Het aantal blacklists van de webhosting servers is sinds ingebruikneming van het filter fors afgenomen. Dit zorgt er voor dat e-mails die verzonden worden vanaf een Mariany Hosting webhosting account vrijwel nooit meer gemarkeerd wordt als spam of ongewenst.