MARIANYDESIGN

D E V E L O P I N G  I N  S T Y L E

Nieuwe website online: www.dupontstyling.com

Mijn naam is Suzanna van Brug en ik ben de stylist van Du Pont Styling. Al vanaf mijn 15de ben ik geïnteresseerd in mode. Door mijn bijbaantjes in deze branch werd deze interesse steeds groter, waardoor ik een passie creëerde voor personal styling. Ik vind het geweldig om mensen te helpen het beste uit hun naar boven te halen door de juiste outfits te creëren die bij hun persoonlijkheid past. Ik wilde meer met deze passie doen en ben een opleiding in personal styling gaan volgen, om vervolgens voor mijzelf te beginnen.

Ik word enorm enthousiast wanneer ik iemand kan helpen met zijn of haar uitstraling. Hierin vind ik het belangrijk om te kijken naar wat deze persoon het beste staat, maar nog belangrijker vind ik om te kijken of dit ook klopt met zijn of haar persoonlijkheid.

dupontstyling-nl

Ga naar www.dupontstyling.com om de website te bekijken.